tiistai 18. marraskuuta 2014

Sain mahdollisuuden hakea Nokian Renkaiden Hakkapeliitta-testikuljettajaksi lokakuussa ja valintaprosessin lopputuloksena tulin valituksi. Kiitokset valinnasta esiraadille ja Nokian Renkaille lopullisesta valinnasta. Tässä blogissa aion kertoa talven aikana kokemuksiani renkaista Suomen vaihtelevissa talviolosuhteissa.

Testaaja on 43-vuotias uusimaalainen mies, joka ajaa noin 30 000 km vuodessa ja tyypillisesti hieman vajaa puolet tästä talvirenkailla. Testiautona on kaksi vuotta sitten hankkimani Peugeot 508 GT, jonka rengaskoko on nykyautollekin varsin kookas eli 235/45R18.

Rengastesti alkoi oikeastaan siitä kun kävin varaamassa ajan renkaiden asennukselle Vianorilta, Espoon Olarissa. Rengasliike on aivan työpaikkani lähellä, joten en viitsinyt soitella, kun arvelin että kiirettä liikkeessä riittää. Tiedot minusta, testirenkaista ja itse renkaat olikin jo toimitettu Nokian Renkailta Vianorille ja asennus olisi onnistunut vaikka samana päivänä, vaikka menin paikalle perjantaina vasta klo 16 aikaan. Koska vanhat talvirenkaat vanteineen eivät olleet mukanani, sovin asennuksen seuraavalle maanantaille.

Maanantaina vein vanhat renkaat Vianorille ja sovin noudon iltapäivällä klo 15. Oli muuten varmasti helpoin renkaan asennus mitä ikinä olen kokenut. Kaikki tiedot oli liikkeessä ja palvelu oli A++ luokkaa. Homma todellakin toimi. Pisteet siitä Vianorille Espooseen ja pisteet myöskin Nokian Renkaille, että kaikki oli hoidettu mitä hoitaa piti. Nyt on vanteille asennettu Hakkapeliitta R2:t talvirenkaiksi.

Puuttuu enää asennus auton alle. Sen teen itse, varmaan aivan lähipäivinä, kalenterin mukaan viimeistään ensi viikolla.
Tunnisteet: ,

0 kommentti(a):

Lähetä kommentti

Tilaa RSS-syöte Seuraa minua Twitterissä